INNOVATION

bicycle-bike-blur-1251855.jpg

The bicycle is an upcomming

De fiets is zowel voor consumenten als voor bedrijven een steeds geliefder vervoersmiddel. De innovatieve ontwikkelingen op het gebied van materiaalgebruik en elektronische componenten zorgen voor een continu verbeterde fietservaring. We doen continu onderzoek om kansen te herkennen en productenverbeteringen door te voeren. In overleg met onze opdrachtgevers analyseren we de markt en bepalen we de sterke- en zwakke punten van nieuwe productideeën. Experimenterend met techniek, vormgeving, materialen en productiemethoden bieden wij een nieuwe blik op de vertrouwde markt.

DEVELOPMENT

2-spaaks-detail.jpg

Ons team van creatieve ingenieurs is gespecialiseerd in het werken met fietsen. Dit maakt het ontwikkelen van producten een gemakkelijk en gestroomlijnd traject. We werken met 3D-CAD software om ideeën te visualiseren, sterkte- en stijfheidsberekeningen uit te voeren. Op voorhand stellen we een overzicht op van het gehele traject. Hierbij worden onder andere de te verwachten kosten, materialen, leveranciers en mogelijke knelpunten in kaart gebracht.
 

REALIZATION

bf-01.jpg

Om de projecten tastbaar te maken, maken wij prototypes waarmee zowel de werking van het product als de reactie van de markt te toetsen is. Daarnaast verzorgen we uitvoerige productevaluatie om te garanderen dat het nieuwe product aan de gestelde (wettelijke) eisen en normen voldoet, waar nodig inclusief certificatie. De daarop volgende productie verzorgen wij deels in samenwerking met ons netwerk. Onze jarenlange bevlogenheid in de branche heeft een sterk internationaal netwerk opgeleverd waarmee we kunnen voorzien in alle aspecten van serieproductie tegen aantrekkelijke prijzen.


 

We understand your product, we are cyclist.

 

Wij zijn benieuwd wat jou bezig houdt, kom eens langs om kennis te maken en ideeën te bespreken.

+31 (0)85 068 55 43
Bob@vroeghdesign.com