Junior Product Designer

Wil jij de wijze waarop de mensheid zich verplaatst verbeteren met jouw innovaties? Niet alleen in Europa maar wereldwijd? Wil je werken in een onafhankelijk ontwerpbureau waar je volledig de kans krijgt om de aspecten van het vak te leren waar jij intrinsiek voor gemotiveerd bent? Net zo lang totdat niet jouw skills de beperkende factor zijn maar ons gezamenlijke creatieve vermogen? En perform jij goed onder een gezonde hoeveelheid druk? Solliciteer dan op deze vacature, bij ons heb je de kans je als designer/engineer te ontwikkelen op de gebieden waarvoor jij intrinsiek gemotiveerd bent.

Over ons
VROEGH Design is een Nederlands ontwerpbureau, gespecialiseerd in de ontwikkeling van fietsen, (E-)bakfietsen, E-bikes en E-scooters. We werken als externe R&D afdeling voor gevestigde merken en veelbelovende start-ups. Met ons team van ambitieuze professionals helpen we mobiliteit merken met de ontwikkeling van hun ideale voertuigen.

In de bloeiende markt van E-mobility, blinken wij uit in uitgesproken en esthetisch voertuig ontwerp, naast de uitwerking van technisch en functionele ontwerp oplossingen en innovatieve designtrajecten. Als Product Designer krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan creatieve projecten voor internationale mobiliteit merken.

Wat ga je doen?
In de rol van Junior Product Designer zorg je voor de uitvoering van het ontwerpproces, van de eerste schets tot en met de productrealisatie. Door jouw creatieve ideeën te combineren met jouw technische kennis van fietsen en fietsonderdelen, draag je bij aan de ontwikkeling van kwalitatieve producten voor onze klanten.

Deze functie vereist uitzonderlijke ontwerpvaardigheden naast een algehele kennis van alle (on)mogelijkheden in mobiliteit design, evenals het vermogen om samen te werken met verschillende partners en collega’s.
- Uitvoering geven aan het gehele ontwerpproces;
- Uitvoeren van onderzoek, analyses en evaluaties;
- Doelgericht en op hoog niveau schetsen van ideeën en concepten;
- Ontwerpen van esthetische en technische aspecten van fietsen en fietsonderdelen;
- Bouwen van complexe digitale 3D modellen.

Waar zijn we naar opzoek?
De gewenste kandidaat is een Product Designer of Engineer met een passie en drive voor design. We waarderen intrinsieke motivatie, een proactieve en gemotiveerde houding en technische kennis van fietsen en E-mobility. Het is een pré als je bewezen ervaring hebt met design schetsen en 3D modelleringssoftware.
- Afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van product design, of een zelf ontwikkelde skills met vergelijkbare waarde;
- Kennis van fietsen en E-mobility;
- Ervaring met SolidWorks;
- Ervaring met renderen, visualiseren en presentatieschetsen;
- Vermogen om prioriteiten te stellen en het overzicht te behouden;
- Van nature een gestructureerde en georganiseerde werkwijze;
- Een proactieve en gemotiveerde houding;
- Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

Wat bieden we aan?
VROEGH Design biedt de mogelijkheid om jouw design vaardigheden te laten groeien op het bloeiende en voortdurend ontwikkelende gebied van E-mobility. Je krijgt de kans om te werken met veelbelovende internationale klanten en je creativiteit toe te passen op de ontwikkeling van buitengewone mobiliteitsoplossingen.
- Een omgeving waarin je de ruimte krijgt om volledig intrinsiek en gemotiveerd te werken;
- Een part-time of full-time job;
- Een inspirerende werkplek in Soesterberg (Utrecht), in een voormalige vliegtuighangar;
- Een efficiënte en gestructureerde workflow;
- Een jong en dynamisch team; 

Geïnteresseerd? Wat te doen?!
Check onze website als je meer wilt weten over wat we doen, hoe we werken of om ons team te ontmoeten op www.vroeghdesign.com. Stuur ons je sollicitatie en portfolio via info@vroeghdesign.com en wij nemen contact met je op!

Contact us